Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Показник тестування киян на коронавірус перевищує норму в 6 разів»

12 червня 2020 року, 12:06

Показник тестування киян на коронавірус перевищує норму в 6 разів та становить понад 72 тести на 100 тисяч мешканців міста при нормі не менше 12 на 100 тисяч населення. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Ми збільшили кількість тестувань на COVID-19. І не тому, що раніше не було тест-систем. А тому що все більше людей звертаються до медиків із симптомами коронавірусу та запаленням легенів. Тільки «Київський лабораторний центр МОЗ України» зробив майже 35 тисяч досліджень ПЛР-тестів», – повідомив Віталій Кличко.

Він додав, що також дослідження ПЛР-тестів роблять ще в 4 комунальних медзакладах. Та в приватних клініках і державних медичних установах.

Зокрема, мобільні бригади медиків від початку роботи відібрали майже 21 тисячу зразків біоматеріалу для дослідження.

«Показник тестування в столиці сьогодні – найвищий в Україні і становить понад 72 тести на 100 тисяч мешканців міста», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]