Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Показник тестування у столиці – найвищий в Україні. І сьогодні становить 301 тест на 100 тисяч мешканців

13 жовтня 2020 року, 12:10

Показник тестування в столиці – найвищий в Україні і становить сьогодні 301 тест на 100 тисяч мешканців. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Київ у ситуації такого розповсюдження вірусу продовжує збільшувати кількість тестувань. Цей показник у столиці – найвищий в Україні і становить сьогодні 301 тест на 100 тисяч мешканців. Загалом у комунальних медзакладах і лабораторному центрі з початку пандемії дослідили понад 150,5 тисячі зразків біоматеріалу методом ПЛР. А методом ІФА – на виявлення антитіл – зробили майже 27 тисяч тестів», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що досліджують зразки також у приватних та державних клініках Києва.

Також продовжують працювати в місті і мобільні бригади медиків, які забирають біоматеріал для аналізу на коронавірус у пацієнтів вдома. 

«За минулу добу бригади відібрали майже 1100 зразків. А всього з початку своєї роботи – близько 95600 зразків біоматеріалу», – повідомив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]