Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко пообіцяв оприлюднити список депутатів Київради, які не проголосують за виділення коштів транспортникам

07 вересня 2020 року, 12:14

Мер Києва Віталій Кличко пообіцяв оприлюднити список депутатів Київради, які не проголосують за виділення коштів транспортникам. Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

За його словами, на минулому засіданні Київрада знову не ухвалила рішення про додаткове фінансування комунальних підприємств-перевізників – для виплати заробітних плат працівникам метрополітену та «Київпастрансу». Тому працівники транспортної сфери ризикують залишитися без зарплат, через втрату доходів підприємств під час суворих карантинних обмежень. Коли метро тимчасово не працювало, а наземний транспорт перевозив пасажирів у спецрежимі.

«Щоб забезпечити стабільну роботу метрополітену і своєчасну виплату зарплат, обсяги бюджетних асигнувань підприємству потрібно збільшити на 162 мільйони гривень. А в «Київпастрансі» заборгованість із виплати зарплати вже склала понад 77 мільйонів гривень», – наголосив Віталій Кличко.

За його словам, профспілки, що неодноразово зверталися до Київради забезпечити роботу транспортної сфери та надання послуг з перевезення киян, вимагають оприлюднити прізвища всіх депутатів, які не голосували за таке рішення.

«Бо когось «випадково» не було в залі. Хтось не «доїхав», а хтось – проігнорував голосування. А більшість же з нинішніх депутатів знову йдуть на вибори. І знову будуть розказувати киянам, як захищатимуть їхні інтереси і розвиток столиці. Тому, якщо на засіданні цього тижня ми не ухвалимо рішення про фінансову підтримку підприємств-перевізників, – буде опублікований увесь список – хто і як із депутатів голосував. І потім нехай пояснюють людям свої політичні мотиви!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]