Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко порадив заступнику директора Департаменту Архітектури Андрію Вавришу писати заяву на звільнення

15 липня 2015 року

Київський міський голова Віталій Кличко під час засідання Антикорупційної ради порадив заступнику директора Департаменту містобудування та архітектури Андрію Вавришу писати заяву на звільнення.
«Відносно діяльності Андрія Вавриша - ще наприкінці минулого року проводилося службове розслідування. Після цього ми неодноразово з ним зустрічалися, говорили. Ті факти, які нам сьогодні представили, я можу охарактеризувати коротко: це або службова недбалість, або нездатність ефективно працювати, або «кришування» тих процесів, які зараз відбуваються на ринку столичної реклами і в результаті яких Київ не отримує чимало коштів до бюджету. На рік - це мільйони гривень, - зазначив міський голова. - Я з початку засідання просив всіх керівників готувати заяви на звільнення. Я переконаний, що ви, пане Андрію, таку заяву підготували. Якщо ні - напишіть її зараз».
Віталій Кличко наголосив, що після цього буде проведений відкритий конкурс на заміщення цієї посади. «Її буде займати людина, яка здатна ефективно працювати і зможе навести порядок у цій сфері», - підкреслив Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]