Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: При запровадженні локдауну, якщо уряд ухвалить таке рішення, мають бути чітко сформульовані всі його умови і заходи, яких зобов’язані дотримуватися всі

27 листопада 2020 року, 14:07

Мер Києва Віталій Кличко переконаний, що при запровадженні локдауну, якщо таке рішення буде ухвалене, мають бути чітко сформульовані всі його умови. Заходи, що запроваджуються для того, аби розірвати ланцюг захворюваності. І повинен бути суворий контроль за дотриманням обмежень. Про це він заявив в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Хочу нагадати, що запроваджує суворий карантин виключно уряд своїм рішенням. І, я переконаний, якщо локдаун таки запровадять, нам потрібні чітко сформульовані умови і правила дотримання карантину. Вони повинні бути визначені завчасно і доведені до кожного. Вкрай важливо також контролювати дотримання цих правил. Бо, на жаль, у нас багато випадків, коли рішення ухвалюють, але їх не виконують», – сказав Віталій Кличко.

Також він наголосив, що наполягатиме у випадку запровадження локдауну, щоб уряд не зупиняв роботу громадського транспорту.

«Я буду наполягати, якщо локдаун таки буде введений, щоб ні в якому разі не зупиняли роботу метро і наземного громадського транспорту», – наголосив Віталій Кличко.

Він нагадав, що метро не закривали в багатьох містах світу в умовах суворого карантину. Бо чималій кількості людей, що працюють у сферах життєзабезпечення міста, доведеться їздити на роботу. Головне, що повинні розуміти кияни, – транспорт працюватиме для тих, хто їде на роботу і в справді невідкладних справах. Усі ж інші повинні бути свідомими і не наражатися на небезпеку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]