Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав Дарину Білодід: «Дякую за перемогу – твою і України!»

20 вересня 2018 року, 23:12

Мер Києва Віталій Кличко привітав наймолодшу чемпіонку світу з дзюдо, 17-річну киянку Дарину Білодід, яка виборола золото на чемпіонаті світу в Баку.

Вітання Кличко розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«В України ще одна перемога! Спортивна. Вітаю наймолодшу чемпіонку світу з дзюдо, 17-річну киянку Дарину Білодід, яка виборола золото на чемпіонаті світу в Баку. Дарина – приклад того, як наполегливою працею досягти мети і втілити мрію», – написав Віталій Кличко.

Він зазначив, що Дарина з родини дзюдоїстів. Спортом почала займатися ще маленькою – в 5 років художньою гімнастикою, потім – дзюдо.

«Мама дівчини – її тренер, а батько – чемпіон Європи з дзюдо. Дякую, Дарино, за перемогу – твою і України! І вітаю твоїх батьків – ця перемога і їх праця, підтримка, та реалізовані амбіції. Нових тобі вершин!» – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]