Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українців з Різдвом: «Цього року воно особливе! Українська православна церква отримала незалежність!»

06 січня 2019 року, 14:48

Мер Києва Віталій Кличко привітав українців, які відзначають Різдво Христове за Юліанським календарем. Привітання Віталій Кличко оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. Він зазначив, що цьогорічне Різдво – особливе для України.

«Друзі! З Різдвом Христовим! Цього року для України воно особливе. Українська православна церква отримала незалежність!» – підкреслив мер Києва.

Також він опублікував кілька фото та коротке відео з новорічного відпочинку з родиною.

«Час новорічно-різдвяних свят для мене – це можливість нарешті спокійно поспілкуватися з родиною (а вона в нас велика), активно відпочити, трохи «підзарядити батарейки». Дивлюся на фото: як час спливає швидко – вимахали дітки.  Єгор вже вищий за Володю», – зауважив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]