Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українців з Великоднем

19 квітня 2020 року, 7:29

Мер Києва Віталій Кличко привітав киян та всіх українців зі святом Воскресіння Христового. Відеоролик з привітанням Кличко розмістив на своїй сторінці у Facebook.

У відео він згадав, яким був Великдень у попередні роки і закликав усіх цьогоріч відсвяткувати його вдома, разом із найріднішими людьми. 

«Друзі! Цього року Великдень буде не таким, як завжди. На жаль… Я згадую, як це було минулого року,  два, три роки тому… Так, ми були радісними. Готувалися святкувати. Ходили до церкви, приймали гостей, гуляли містом. Цього року це буде свято у вузькому родинному колі. Тільки з найближчими людьми. Бо так – безпечно і так сьогодні правильно. Проведіть світле свято Воскресіння Господнього з сім’єю вдома. Віра – вона завжди з нами. Де б ми не були. А благочестя – у вчинках, добрих справах і світлих думках. Я бажаю вам миру і душевного спокою! Ми все подолаємо! Бережіть себе і своїх рідних! Христос Воскрес! Добро завжди перемагає!», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]