Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав жінок, що перемогли в конкурсі «Киянка року – 2021» (+фото)

19 травня 2022 року, 13:32

Мер Києва Віталій Кличко привітав та нагородив жінок, що перемогли в конкурсі «Киянка року – 2021». Відзнаки отримали 14 жінок – волонтерок, громадських і культурних діячок, медиків, екологів.

«Традиційно, ми проводили такі зустрічі напередодні Міжнародного дня захисту прав жінок. Втім цьогоріч через широкомасштабне вторгнення росії нашу зустріч довелося перенести. Всі ми пережили драматичні дні і тижні. Столицю намагалися взяти штурмом, підкорити. І ми разом – кожен займаючись своєї справою – зламали плани агресора! Завдяки нашим Збройним Силам, добровольцям, Територіальній обороні, Київ вистояв. Ворога відкинули від столиці. Та героїчна боротьба українського народу проти російських загарбників, що прийшли на нашу землю, триває. І нам ще багато випробувань доведеться пройти і багато викликів подолати», – сказав Віталій Кличко.

Мер Києва подякував киянкам, які з початку війни активно займаються волонтерством, допомагають військовим, сумлінно виконують свою роботу.

«Мені особливо приємно відзначити наших жінок. Які люблять Україну, люблять своє місто. І зробили та роблять багато важливого і корисного для нашої столиці та її мешканців. Тут сьогодні присутні 14 чудових жінок, серед яких громадські і культурні діячки, медики, екологи. Багато з вас зараз займається волонтерством. Ви допомагаєте ЗСУ і Теробороні, організовуєте доставку гуманітарної допомоги. Навчаєте киян практикам виживання та поводження зі зброєю. Усі ви з першого дня цієї жахливої війни залишалися в місті, робили свою справу. І продовжуєте робити все можливе, щоб пришвидшити нашу перемогу”, – підкреслив Віталій Кличко.

Він подякував кожній з жінок за їх працю і витримку, відданість державі, патріотизм і силу духу та привітав з Днем вишиванки.

«Разом ми вистоїмо, все подолаємо! І разом переможемо!» – наголосив Віталій Кличко.

Привітання жінок, що перемогли в конкурсі «Киянка року – 2021»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]