Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко про відмову суду розглядати позов проти «1+1»: «Я добиватимуся справедливості. Нові позови будуть!»

07 жовтня 2019 року, 14:33

Мер Києва Віталій Кличко прокоментував відмову Подільського райсуду Києва розглядати спільний позов братів Кличків проти телеканалу «1+1».

За його словами, він та його брат добиватимуться справедливості і будуть позиватися повторно.

«Брехунам і маніпуляторам, виявляється, відповідальність не світить?! Подільський райсуд Києва залишив без розгляду мій і брата позов до каналу 1+1, щодо захисту нашої честі і гідності. Позов ми подали через брудну брехню і маніпуляції, які телеканал регулярно вивалює на глядачів. І як таке може бути в правовій державі, коли громадяни звертаються в суд, а суд дивним чином ухиляється від виконання своїх функцій? Тим більш, після того, як суддя спочатку намагається взяти самовідвід у справі. Але скажу одне: я добиватимуся справедливості. Брехуни рано радіють. Нові позови будуть!», – написав Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]