Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Проблем із теплопостачанням в столиці не буде»

05 березня 2018 року, 11:21

Проблем із теплопостачанням у столиці не буде. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, відповідаючи на запитання журналістів. Він зазначив, що столична влада належно підготувалася до опалювального сезону. І були враховані всі ризики.

Віталій Кличко підкреслив, що тепло в повному обсязі отримують всі соціальні об’єкти. Навчальний процес в Києві не припинено. Працюють дитсадки, школи та вищі навчальні заклади.

«Проблеми з теплопостачанням у столиці сьогодні немає. В нас достатні запаси мазуту. Зараз ми його використовуємо в пропорції з газом 70/30, – зазначив Віталій Кличко. – Поки що ми не отримували рішень від НАК «Нафтогаз» про стовідсотковий перехід на газ. Але я хочу запевнити киян, що в нас достатньо запасів мазуту. Його вистачить, як мінімум, на 2 тижні. І, якщо не буде великих морозів, цього буде достатньо, щоб подавати тепло в повному обсязі до всіх об’єктів і житлових будинків міста», – наголосив мер столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]