Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Рішення про можливе подовження суворих обмежень місто ухвалюватиме, виходячи з епідеміологічної ситуації і динаміки розповсюдження хвороби

08 квітня 2021 року, 17:47

Рішення про можливе подовження суворих обмежень місто ухвалюватиме, виходячи з епідеміологічної ситуації і динаміки розповсюдження хвороби. І прийматиме таке рішення Постійна комісія з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Україна-24», коментуючи інформацію в деяких ЗМІ про те, що місто нібито планує подовжити карантин до 10 травня.

«Я здивований, почувши такі «новини». Таке рішення в столиці може ухвалити тільки Постійна комісія з питань техногенно екологічної безпеки. А це питання на засідання не виносили і рішення такого не обговорювали і не ухвалювали. Я не виключаю, що питання про подовження суворих обмежень може постати. Але виключно з огляду на динаміку розповсюдження хвороби. Якщо кількість хворих буде і надалі зростати, я не виключаю, що це може статися. Ми спостерігаємо за динамікою. Поки ми четвертий день в карантині», – наголосив Віталій Кличко.

Він також зазначив, що місто продовжує розгортати додаткові ліжка для прийому хворих на коронавірус.

«Нам сьогодні критично потрібні ліжка. Зокрема, і оснащені подачею кисню. Бо кожне таке ліжко – це врятоване життя. Ми неодноразово зверталися надати нам ліжка у відомчих лікарнях, які можуть прийняти до 10 тисяч хворих. Але нам дають їх потроху. І цього замало. Медична система міста вже працює на зламі. Ми ще сподіваємося на допомогу центральної влади. Бо зараз боротьбу з пандемією веде виключно влада місцева. Ми розгортаємо додаткові відділення. Ми займаємося питаннями постачання кисню», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]