Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко розповів, як бізнес допомагає місту боротися з вірусом

08 травня 2020 року, 12:35

Мер Києва Віталій Кличко під час онлайн прес-конференції подякував підприємцям, соціально-відповідальному бізнесу, що долучився до підтримки міста в боротьбі із вірусом.

«За цей час бізнес передав столиці: понад 26,5 тисячі костюмів біозахисту. Більше 36-ти тисяч тестів і три лабораторії ПЛР. 19 апаратів ШВЛ. Понад 360 тисяч респіраторів і медичних масок. Дезінфікуючі розчини. Також бізнес надав у користування 10 нових авто та пальне для медпрацівників та організацій, що залучені до боротьби з коронавірусом», – повідомив Віталій Кличко.

Він підкреслив, що за допомоги благодійних організацій відновили кисневі мережі у лікарнях першої та другої хвилі прийому хворих на коронавірус.

«Допомагають нам і з довезенням медиків на роботу та пацієнтів на життєво необхідні процедури. Такі, як діаліз, хіміотерапія.  Для медпрацівників, які працюють в опорних лікарнях, організували тимчасове безкоштовне проживання в готелях столиці. Забезпечили їх гарячими обідами. Деякі мобільні оператори поповнюють лікарям рахунки за мобільний зв’язок», – зазначив мер столиці.

Зокрема, Віталій Кличко подякував: PARIMATCH FOUNDATION, благодійним фондам «Твоя опора», «Майбутній Київ», «Країна здорових дітей», «Коло», «Фонду Олени Пінчук», громадській організації «Ініціатива Е+». Іноземному підприємству «Логін», компанії «Amaring Apps», корпорації  «Артеріум», НАК «Нафтогаз України», товариству «АМЕДА+». Компаніям «Епіцентр», «Цитрус», Pizza Veterano та багатьом іншим компаніям, благодійникам і волонтерам.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]