Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко розповів, яким для нього особисто був 2021 рік

15 грудня 2021 року, 12:39

Під час щорічного звіту про роботу міської влади мер Києва Віталій Кличко згадав найяскравіші моменти свого особистого 2021 року і показав їх у відео.

«Яким особисто для мене був 2021 рік? Сумувати і розслаблятися не доводилося. Обшуки. Політичні нападки. Боротьба з пандемією. Багато викликів для міста. Але були і приємні моменти. Ми відкривали нові об’єкти, спілкувалися з киянами. Вболівали за збірну України на Євро, за Олександра Усика, який зібрав 4 чемпіонські пояси. І раділи їх перемогам. Бо це були перемоги України», – сказав Віталій Кличко.

Він також згадав про свої особисті досягнення в році, що минає.

«Це був рік мого 50-річчя. До цієї дати я підкорив вершину Казбек висотою 5 тисяч метрів, проїхав 50 км на велосипеді і 50 разів підтягнувся! Також стрибнув із парашутом із 5 тисяч метрів. І взагалі, поділюся, захопився скайдайвінгом. Маю вже понад 150 стрибків з парашутом і збираюся отримати ліцензію майстра скайдайвінгу. Ну, і цього року я ще заспівав дуетом, якщо так можна сказати. Записав свою партію до пісні українського гурту «Карта світу», – розповів Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]