Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: 23 грудня розпочнемо публічні експертні обговорення проекту Генплану

15 грудня 2021 року, 12:30

23 грудня у столиці розпочнуть публічні експертні обговорення проекту Генерального плану міста. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час звіту про підсумки роботи міської влади за рік, що минає.

«Плануємо наступного року ухвалити нарешті Генеральний план столиці. Я звільнив директора Інституту Генплану, який відповідав за підготовку документу і затягнув цей процес. Наразі документ доопрацьовують. 23 грудня розпочнемо публічні експертні обговорення проекту Генплану. Це – необхідний крок для оголошення громадських слухань. Щоб винести на них обґрунтований і зрозумілий документ, потрібно провести професійні дискусії», – сказав Віталій Кличко.

Так, публічні експертні обговорення проекту Генплану відбудуться протягом грудня-лютого за тематичними блоками. Зокрема, такими: загальні питання Генплану, транспорт, екологія, збереження культурної спадщини, Київська агломерація, реновація застарілої житлової забудови та перспективи використання промислових територій міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]