Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Рух автотранспорту під конструкцією Дегтярівського шляхопроводу сьогодні відновили. Підрядник запевнив, що терміни виконання робіт з оновлення обʼєкту суттєво не зміняться

31 жовтня 2023 року, 18:56

Реконструкція розвʼязки на перетині вулиць Дегтярівської, Олени Теліги та Олександра Довженка триває. Дорожники здійснили монтаж 28 балок прогонової будови шляхопроводу. І вже відновили рух транспорту під ним. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив в ефірі телеканалу «Київ».

«У Києві триває реконструкція розвʼязки на перетині вулиць Дегтярівської, Олени Теліги та Олександра Довженка. Цими вихідними підрядна організація здійснила монтаж 28 балок прогонової будови шляхопроводу. Вчора, 30 жовтня, мостовики монтували плити незйомної опалубки, щоб влаштувати монолітну плиту на шляхопроводі. І сьогодні вже відновили рух транспорту під конструкцією мосту. Підрядник запевнив, що терміни виконання робіт з оновлення обʼєкту суттєво не зміняться», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що усунення всіх наслідків, спричинених надзвичайною ситуацією – через падіння балок на шляхопроводі 30 вересня, здійснювалося за рахунок підрядної організації. Збитків міський бюджет не поніс, вартість реконструкції не збільшилася.

Також Віталій Кличко прокоментував будівництво дороги, нібито до непрацюючого аеропорту «Київ» – про що писали деякі інтернет-ЗМІ. Мер столиці зазначив, що дорогу на вулиці Медовій до проспекту імені Лобановського почали будувати ще у 2019 році. Виконали основну частину робіт. Але з початком повномасштабної війни з росією, ремонтні роботи призупинили, так і не поклавши верхній шар асфальту. Сьогодні ремонт відновили виключно з технологічних причин. Оскільки верхній шар асфальту необхідно влаштувати, щоб полотно не зазнало ушкоджень та руйнувань.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]