Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Русанівський міст повністю відремонтують до кінця цього року»

07 червня 2019 року, 17:28

Русанівський міст оновлять до кінця цього року. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив на своїй сторінці у Facebook та опублікував відео того, як ремонтують споруду.

«Сьогодні на завершальному етапі – ремонт лівої сторони проїжджої частини Русанівського метромосту. Там розпочали вкладати гусасфальт – спеціальне покриття, гарантію на експлуатацію якого дають не менше 20 років. Вже за два місяці працівники «Київавтодору» розпочнуть ремонт правої сторони мосту», – написав Віталій Кличко.

Він зазначив, що роботи здійснюють не тільки на проїжджій частині, а й знизу споруди. Там укріпили конструкції всього перегону. А також обробляють спеціальним розчином, що запобігатиме руйнуванню.

Також мер столиці пояснив, чому ремонт Русанівського мосту триває стільки часу.

«Чимало киян цікавляться: чому так повільно ремонтують Русанівський міст? Бо, коли там почали роботи з оновлення покриття, виявили великі дефекти всередині конструкції перегону. Побудований ще в 1965 році, цей міст жодного разу не бачив капітального ремонту. Тому довелося розробляти новий проект реконструкції і, відповідно, коригувати план необхідних робіт. Сьогодні всі роботи тривають і до кінця цього року об’єкт буде оновлений!» – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]