Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Школи столиці розпочали новий навчальний рік. Очну форму навчання обрали 240 тисяч учнів Києва

01 вересня 2023 року, 12:18

У школах столиці розпочали новий навчальний рік. Очну форму навчання обрали 240 тисяч учнів. Цьогоріч у школи Києва пішли майже 25 тисяч першокласників. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні, 1 вересня, всі 420 столичних шкіл розпочали свою роботу. Абсолютна більшість із них – в очному форматі. Цього року навчатися офлайн пішли 240 тисяч школярів – це в 2,5 рази більше, ніж минулого року. Тоді 94 тисячі батьків вирішили відправити дітей на очне навчання. Також цьогоріч у школи Києва пішли майже 25 тисяч першокласників, що близько до показників довоєнних років. Основну увагу міська влада приділила ремонтам та облаштуванню укриттів, збільшенню кількості місць у них. На сьогодні 417 шкіл із 420 мають укриття, у яких нам вдалось забезпечити майже 190 тисяч місць», – підкреслив Віталій Кличко.

Мер столиці привітав усіх школярів, їхніх батьків та освітян з 1 вересня та побажав нетривожного і цікавого нового навчального року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]