Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Ситуація в навчальних закладах столиці контрольована, але динаміка захворюваності – негативна

07 жовтня 2020 року, 12:14

Ситуація із захворюваністю на коронавірус у навчальних закладах столиці контрольована, але динаміка – негативна. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Що стосується навчального процесу в Києві. Ситуація в школах та дитячих садочках поки контрольована. Але динаміка – негативна. На сьогодні в місті закриті на карантин 3 школи – через випадки захворювання серед вчителів. Дві школи в Печерському районі і одна – в Оболонському. На жаль, збільшилась кількість класів, що відправили на самоізоляцію через хворобу учнів. Сьогодні на дистанційному навчанні загалом 377 класів у 152 школах», – сказав Віталій Кличко.

Усього хворих на коронавірус школярів у Києві – 410. Також хворіють 302 педагоги.

«У дитячих садочках теж спостерігається зростання захворюваності. Через виявлені випадки вірусу тимчасово закриті 47 груп у 41 садку. Три садочки зачинені на карантин. Наповненість дітей у дитсадках столиці – понад 58 відсотків», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]