Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Сьогодні в Києві з діагнозом пневмонія лікуються понад 400 хворих»

17 квітня 2020 року, 12:27

Сьогодні в медзакладах столиці з діагнозом пневмонія лікуються понад 400 хворих. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.  

«Три тижні тому в усіх медзакладах столиці розпочали обов’язкове тестування всіх хворих на різні види пневмонії. Сьогодні з діагнозом пневмонія лікуються понад 400 хворих. У всіх пацієнтів відібрали зразки для ПЛР-тестів. Загалом за цей час цю процедуру пройшли вже понад півтори тисячі пацієнтів. Майже 300 виявилися хворими на коронавірус», – повідомив Віталій Кличко.

Як зазначають лікарі, далеко не всі випадки пневмонії – це наслідки ускладнень від коронавірусу.

«Але, якщо ви відчуваєте недомагання. Якщо у вас температура та вам складно дихати – одразу звертайтеся до лікаря. Чим раніше вам призначать лікування, тим менше ризиків отримати ускладнення чи заразити людей, які поруч», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]