Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Сьогодні триває аудит усіх будівництв «Аркади». Здійснює його компанія «Київміськбуд»

15 жовтня 2020 року, 12:28

Сьогодні триває аудит усіх будівництв «Аркади». Здійснює його компанія «Київміськбуд». Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання із соцмереж.

«Завтра інвестори «Аркади» вийдуть на мітинг і збираються перекривати Хрещатик. Бо не вірять, що після виборів їх проблемою хтось опікуватиметься. Ще раз підкреслю: вибори тут ні до чого. Сьогодні триває аудит усіх будівництв «Аркади». Здійснює його компанія «Київміськбуд». Завершити аудит планують уже в листопаді цього року. І після цього буде визначений алгоритм, за яким будуть добудовані житлові комплекси «Аркади». Тому підігрівання настроїв інвесторів і підбурювання їх до протестів – це провокація. Закликаю людей не піддаватися на чиїсь політичні ігри», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]