Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Сьогодні в Києві загальна заборгованість за комунальні послуги сягає майже 6 млрд гривень»

30 квітня 2020 року, 12:27

Сьогодні в Києві загальна заборгованість за комунальні послуги сягає майже 6 млрд гривень. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання ЗМІ.

«На жаль, через обмежувальні заходи, люди та підприємства зіштовхнулися з фінансовими проблемами. І це вплинуло також на рівень розрахунків за комунальні послуги. Сьогодні в Києві загальна заборгованість за комунальні послуги сягає майже 6 млрд гривень. Це – дуже велика сума. Хочу наголосити, що тенденція до зменшення рівня сплати може призвести до перебоїв із наданням комунальних послуг. Нагадаю, що термін дії знижки в 10 відсотків тепер подовжений до 30 числа кожного місяця», – підкреслив мер столиці.

Він зазначив, що, перш за все, гроші, отримані від киян за послуги, йдуть на закупівлю газу, реконструкцію застарілих теплотрас, які необхідно ремонтувати до початку нового опалювального сезону. А також на зарплату десятків тисяч тепловиків.

Віталій Кличко також нагадав, що сплатити всі комунальні послуги кияни можуть онлайн через «Центр комунального сервісу».

«Також створена сторінка у Facebook, де в приватних повідомленнях можна зв’язатися з фахівцями центру та отримати консультацію щодо надання житлово-комунальних послуг. Консультації надають і на «гарячій лінії» «Центру комунального сервісу». Додатково відкрили 10 стаціонарних номерів телефонів – відповідно в кожному районі міста», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]