Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Сьогодні викрито та затримано особу, яка намагалася використати свої зв’язки у КМДА та Київраді для вирішення земельних питань»

17 червня 2020 року, 23:02

Мер Києва Віталій Кличко подякував Службі безпеки України та прокуратурі міста Києва, які, за сприяння КМДА, викрили та затримали особу, що, використовуючи особисті зв’язки, намагалася вирішити за гроші земельні питання. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Я дякую Службі безпеці та прокуратурі міста Києва за ефективну співпрацю з Управлінням з питань запобігання корупції КМДА. Сьогодні викрито та затримано особу, яка намагалася використати свої особисті зв’язки з чиновниками КМДА та депутатами Київради задля вирішення земельних питань. Вирішити за гроші», – написав Віталій Кличко.

Мер уточнив, що йдеться про працівників управління забезпечення діяльності постійної комісії Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування.

«Хочу ще раз підкреслити: нульова толерантність до корупції! Відповідальність за законом усіх, хто схибив і погнався за нечесними грошима. Вичистимо всіх!» – наголосив Віталій Кличко. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]