Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Сьогоднішня трагедія у Броварах – ще одна страшна подія цієї війни. Світ повинен розуміти, що жодних поступок і «мирних» компромісів з росією бути не може

18 січня 2023 року, 14:13

Мер Києва Віталій Кличко висловив співчуття родинам загиблих дітей, мирних мешканців Броварів, сім’ям керівників МВС та членів екіпажу, які загинули сьогодні вранці в авіакатастрофі в Броварах. Про це Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

«Жахлива трагедія в Броварах…Співчуття родинам загиблих діток, мирних мешканців Броварів. Співчуття родинам загиблих керівників МВС та сім’ям  членів екіпажу, – написав Віталій Кличко. – Щодня Україна платить життями своїх громадян через варварську агресію росії. Ми живемо в умовах війни. Сьогоднішня трагедія – ще одна страшна подія цієї війни. Ніхто з українців не почуватиметься в безпеці на своїй землі, поки її не покине останній росіянин, що прийшов зі зброєю і загарбницькими намірами. Поки не припинять летіти ракети в Дніпро, Київ, Харків та інші міста нашої держави».

Він також підкреслив, що світ повинен розуміти, що жодних поступок і «мирних» компромісів з росією бути не може. Адже вона не зупиниться.

Зокрема про це Віталій та Володимир Клички говорять зі світовими політиками на всіх зустрічах у Давосі, де перебувають цими днями на Всесвітньому економічному форумі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]