Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Сподіваюсь, що НКРЕКП ухвалить необхідне рішення, що дасть підстави міській владі підключити бюджетні установи до опалення»

06 листопада 2017 року, 17:47

 

Сподіваюся, що найближчим часом столична влада матиме необхідні підстави для підключення приміщень адміністративних установ Києва до опалення. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в коментарях журналістам.

Він наголосив, що, попри невизначену ситуацію з ціною на газ для бюджетних установ, столична влада підключила минулої п’ятниці до опалення вищі навчальні заклади, технікуми та ліцеї, а також київські музеї. При цьому, нагадав мер, дитячі садки, школи та лікарні столиці були підключені ще три тижні тому.

Віталій Кличко підкреслив, що питання ціни на газ для бюджетних установ досі не вирішене, що спричиняє різницю закупівельної вартості газу для теплопостачальних компаній та вартості, закладеної в тариф на теплову енергію для шкіл, лікарень, дитсадків та адміністративних закладів.

Мер висловив сподівання, що завтра на засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), буде розглянуте це питання.

«Завтра буде засідання НКРЕ, на якому має бути ухвалене відповідне рішення, яке дасть нам необхідні підстави підключити опалення в установах бюджетної сфери не наражаючи столичний бюджет на колосальні збитки», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]