Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Столичні медики вже отримують збільшені доплати від міста

03 лютого 2021 року, 12:13

Столичні медики вже почали отримувати збільшені доплати з бюджету міста. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу.

«Хочу повідомити, що столичні медпрацівники вже отримують збільшені виплати з міського бюджету. Щомісячну безповоротну фінансову допомогу отримали понад 27700 осіб. Зокрема, понад 8 тисяч лікарів. Майже 12 тисяч середнього медперсоналу. Та майже 7600 молодшого медичного персоналу. Це медпрацівники 84 медичних закладів столиці», – повідомив Віталій Кличко.

Він нагадав, що в бюджеті міста передбачили на 2021 рік майже 1,5 мільярди гривень на таку фінансову підтримку всіх медиків.

Доплачувало місто медикам і минулого року. Особливо важливим це стало після того, як, за медичною реформою, з квітня 2020-го медзаклади перейшли на фінансування Національної служби здоров’я.

«Цього ж року, за моєї ініціативи, ми збільшили виплати. І тепер щомісяця столичні лікарі отримують від міста 5000 гривень, медсестри – 4000, молодший медичний персонал – 2000 гривень. І ми продовжимо підтримувати і допомагати нашим медикам!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]