Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Столичні рятувальники постійно перевіряють комунальні медзаклади на дотримання правил протипожежної безпеки

05 лютого 2021 року, 12:17

Столичні рятувальники постійно перевіряють комунальні медзаклади на дотримання правил протипожежної безпеки. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

Він також висловив співчуття рідним та близьким загиблих під час пожежі у Запорізькій обласній інфекційній лікарні.

«Столичні рятувальники постійно перевіряють комунальні лікарні столиці на дотримання правил протипожежної безпеки. Всі відремонтовані відділення ми оснащуємо сучасними індикаторами задимлення та системами гасіння. І ми продовжимо встановлювати такі системи в усіх медзакладах міста», – повідомив Віталій Кличко.

Він також зазначив, що існує чіткий графік перевірки всіх лікарень столиці. А їх у Києві – 145.

Усі ці заклади співробітники ДСНС можуть перевірити також і позапланово, якщо будуть звернення від громадян чи контролюючих органів.

«Перевіряють у медзакладах, зокрема, як працює обладнання. Особливу увагу приділяють відділенням, де ліжка обладнані подачею кисню. Також перевіряють наявність вогнегасників. Відпрацьовують і дії персоналу лікарень у випадку надзвичайної ситуації», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]