Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Столиця допомагає понівеченому Херсону відновити процеси життєзабезпечення міста

20 січня 2023 року, 17:39

Київ допомагає понівеченому Херсону відновити процеси життєзабезпечення міста. До столиці повернулися комунальники, які допомагали налагодити систему прибирання і вивезення сміття в Херсоні. За три дні столичні комунальники вивезли з Херсона самоскидами 480 м3 побутового та 100 м3 будівельного сміття. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«На допомогу з Києва виїжджали 6 одиниць техніки та 9 комунальників. Зокрема: 1 фура з генераторами великої потужності та сміттєвими баками, 2 самоскиди з водіями, 2 сміттєвози та водії, які навчали місцевих комунальників керувати спецтранспортом, що столиця передала раніше. А також відправили в Херсон автобус із гуманітарною допомогою», – написав Віталій Кличко.

Він зазначив, що раніше Київ передав звільненому Херсону 5 пасажирських автобусів, 4 вантажних авто, сміттєвоз, екскаватор, 2 карети швидкої, 11 генераторів (2кВт та 5кВт). Медичне обладнання: 30 апаратів ШВЛ, 30 апаратів для дихання, витратні матеріали. А також гуманітарну допомогу.

«Отримав на початку року Херсон і фінансову допомогу від столиці – 50 мільйонів гривень на відбудову та життєзабезпечення міста, які Київрада виділила наприкінці осені минулого року», – повідомив Віталій Кличко.

Київ допомагає Херсону налагодити систему прибирання і вивезення сміття

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]