Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Столиця залишається лідером за рівнем тестування на коронавірус

31 березня 2021 року, 12:21

Київ залишається лідером за рівнем тестування на COVID-19 в Україні. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу.

«Хочу зазначити, що Київ залишається лідером за рівнем тестування на COVID-19. Сьогодні цей показник у столиці – понад 660 тестів на 100 тисяч населення. Ми зробили все можливе, щоб спростити процедуру тестування», – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що у столиці, за направленням лікаря, тест можна здати в 71 пункті тестування. Такі пункти створені в амбулаторних комунальних закладах столиці.

«Підкреслю: тест за направленням лікаря – безкоштовний! Ознайомитися з переліком пунктів тестування можна на сайті КМДА. Також медичні бригади продовжують забирати біоматеріал для тестування на COVID-19 у пацієнтів вдома. Зокрема, у людей з інвалідністю та осіб похилого віку. Тільки минулого тижня медики виїжджали до майже 3 тисяч пацієнтів», – повідомив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]