Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Столиця залишається першою за рівнем тестування на коронавірус в Україні – понад 255 тестів на 100 тисяч населення

05 лютого 2021 року, 12:08

Столиця залишається першою за рівнем тестування на коронавірус в Україні – понад 255 тестів на 100 тисяч населення. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Столиця залишається першою за рівнем тестування на коронавірус в Україні. І сьогодні цей показник у Києві становить понад 255 тестів на 100 тисяч населення. У комунальних медзакладах і лабораторному центрі від початку пандемії дослідили майже 335 тисяч зразків біоматеріалу методом ПЛР. А на виявлення антитіл – ІФА-тестів – зробили майже 145 тисяч», – додав мер Києва.

Віталій Кличко нагадав, що ПЛР- та ІФА-тести також роблять і в приватних клініках та лабораторіях столиці.

Продовжують працювати в Києві і мобільні бригади медиків, які забирають зразки матеріалу для дослідження у пацієнтів вдома. Так, від початку роботи вони відібрали близько 204 тисяч зразків біоматеріалу для ПЛР-тестів.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]