Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Тести, маски, захисні костюми та медобладнання місто закуповує самостійно і за рахунок власного бюджету»

24 березня 2020 року, 12:20

Наразі столиця закуповує маски, захисні костюми та медобладнання самостійно, за рахунок власного бюджету. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Ми робимо в цій ситуації все, що в наших силах! І тести, і маски, і захисні костюми та медобладнання – це все ми купуємо самі! Закуповує місто з бюджету столиці», – наголосив Віталій Кличко.

Разом із тим, мер поінформував, що засоби захисту, що закуповуються коштом міського бюджету, розповсюджуються мережею міських аптек КП «Фармація».

«Місту належать тільки аптеки КП «Фармація». Усі медикаменти і засоби захисту, що ми отримуємо, централізовано розподіляємо в аптеки цієї мережі. Зрозуміло, що через ажіотаж все швидко розкуповують. Зазначу ще раз: медичні маски і засоби захисту ми, в першу чергу, відправляємо в медичні заклади. Лікарям. Це критично необхідно!» – повідомив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]