Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Три місяці тому всі ми прокинулись в новій реальності (+відео)

24 травня 2022 року, 12:52

Мер Києва Віталій Кличко оприлюднив у своєму Telegram-каналі відео про те, як боролася і жила столиця протягом трьох місяців широкомасштабної агресії росії.

«Три місяці тому всі ми прокинулись в новій реальності. Жахливій, болючій та складній. Столицю намагалися взяти штурмом, підкорити. І ми разом – кожен займаючись своєї справою – зламали плани російських варварів! Завдяки нашим Збройним Силам, добровольцям, територіальній обороні Київ вистояв. Ворога відкинули від столиці. Та героїчна боротьба українського народу проти російських загарбників, що прийшли на нашу землю, триває. Сьогодні – не час розслаблятися.  Ми розуміємо, що на нас чекають складні часи. І ще багато випробувань доведеться пройти і багато викликів подолати. Але разом ми вистоїмо і переможемо! Слава Україні! Слава її героям!» – підкреслив у дописі до відео Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]