Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Цього року ми оновимо ще дванадцять столичних парків»

02 березня 2020 року, 18:43

Цього року в столиці оновлять ще дванадцять парків. Про це в ефірі телеканалу «Київ» заявив мер Києва Віталій Кличко. Він зазначив, що кожен з цих парків відповідатиме сучасним стандартам зон відпочинку.

З облаштованими дитячими та спортивними майданчиками, велодоріжками, з новим освітленням. Також Віталій Кличко розповів, як далі будуть реконструювати парк «Наталка» на Оболоні.

«Ми починаємо роботи з облаштування четвертої черги парку «Наталка». Сьогодні там немає пляжної зони. Тому ми вирішили побудувати міст на маленький острів. Там буде і зона барбекю, і пляжі з майданчиками для волейболу, буде все для активного літнього дозвілля. Ми і далі робитимемо все, аби мешканці Києва могли з комфортом відпочивати», – підкреслив Віталій Кличко.

Також він розповів, що в планах на цей рік – заміна вагонів фунікулера. За словами мера столиці, щорічно цим видом транспорту користується понад 3 мільйона пасажирів. Нові вагони будуть більш швидкими, зі скляним дахом та сучасною системою кондиціювання.

«Цього року ми відремонтуємо та презентуємо багато об’єктів. Наприклад, вже розпочинають ремонт Пейзажної алеї – одного з улюблених місць киян та туристів. Також влітку відкриємо першу чергу оновленого столичного зоопарку. Там вже зробили нові озера, новий приматник, звели нову вхідну групу. Облаштують і паркінг на 500 місць та окрему стоянку для туристичних автобусів. І відвідувачі вже не залишатимуть автомобілі на проспекті Перемоги. Плануємо презентувати цього року і новий, дуже гарний фонтан на Володимирській гірці», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]