Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Цього року в Києві облаштували 31 поле для міні-футболу, реконструювали 4 шкільні стадіони, завершуємо капремонти кількох ДЮСШ

17 грудня 2020 року, 12:17

Цього року в Києві облаштували 31 поле для міні-футболу та здійснили реконструкцію 4-ох шкільних стадіонів, завершують оновлення кількох дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив, звітуючи про результати роботи міської влади в 2020 році.

«Я завжди жартую: спортивний мер – спортивне місто. Тому ми знаходимо можливості для оновлення спортивної інфраструктури столиці. Цього року, зокрема, облаштували 31 поле для міні-футболу. Здійснили реконструкцію 4 шкільних стадіонів», – повідомив Віталій Кличко.

Також він зазначив, що тривають роботи з реконструкції фізкультурно-оздоровчого комплексу на вулиці Райдужній у Дніпровському районі міста.

До кінця року завершать проектування реконструкції льодового палацу на вулиці Шалетт у Дніпровському районі.

«На завершальній стадії капітальні ремонти низки спортивних об’єктів: стадіону на вулиці Тростянецькій, дитячо-юнацьких спортивних шкіл «Атлет», «Юний спартаківець», «Ринг», «Чемпіон». Басейну Школи вищої спортивної майстерності на вулиці Бастіонній», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]