Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У Києві без опалення залишається більше 300 будинків. Але ми робимо все, щоб оперативно ліквідовувати аварії»

03 листопада 2017 року, 18:59

 

На сьогодні у Києві без опалення залишається більше 300 житлових будинків через пошкодження мереж. Але ми робимо все, щоб оперативно ліквідовувати аварії. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив мер Києва Віталій Кличко.

Він зауважив, що ремонтні бригади роблять все можливе, щоб у найкоротші терміни ліквідувати всі аварійні ситуації, і щоб всі кияни мали тепло в оселях. Водночас, додав міський голова, значна кількість аварій пов’язана зі зношеністю тепломереж. Віталій Кличко додав, що тепломережі столиці не ремонтувалися десятиліттями і тому щороку зростає аварійність на них.

«Ми робимо все, щоб оперативно реагувати на такі аварії і ліквідовувати їх», – сказав Віталій Кличко.

Мер столиці додав, що місто докладає зусилля для вирішення проблеми зношеності мереж, але це потребує дуже великих коштів.

Віталій Кличко також нагадав, що цього року закінчується концесія з «Київенерго» і місто розглядає можливість або передати всі тепломережі в муніципальне управління, або залучити міжнародних операторів (зараз ведуться такі переговори), які можуть взяти мережі в ефективне управління.

«Ми вирішуємо це питання. Наше першочергове завдання – міняти труби та залучати інвестиції. І ми розраховуємо на іноземних партнерів, які мають досвід в управлінні енергетичними активами», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]