Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У Києві зафіксували нові спалахи вірусу»

07 серпня 2020 року, 12:13

У Києві зафіксували нові спалахи вірусу. Зокрема, на підприємстві «Київхліб». Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Щодо того, як розповсюджується хвороба, і де в Києві зафіксували нові спалахи вірусу. Зокрема, на підприємстві «Київхліб» – спочатку троє працівників пекарні № 8 звернулися до лікарів із симптомами коронавірусу. Тести підтвердили у них COVID-19. Після цього обстежили та протестували весь колектив – 77 працівників. 37 людей виявилися інфікованими», – повідомив Віталій Кличко.

За його словами, цех-пекарню закрили на карантин. Там здійснюють посилену дезінфекцію. Всі хворі та контактні особи – на самоізоляції.

Також у Солом’янському районі захворів один із фахівців районного управління освіти.

«На сьогодні встановили 62 людини, із якими контактував хворий. У трьох із них – підозра на коронавірус», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]