Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У кожному другому навчально-виховному закладі Києва відбуваються поточні або капітальні ремонти

22 липня 2021 року, 11:17

У кожному другому навчально-виховному закладі Києва відбуваються поточні або капітальні ремонти. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив на початку засідання Київради.

«Сьогодні в нас чергове пленарне засідання, на якому маємо розглянути низку важливих для розвитку міста питань. А також – питань, які впливають на ефективність роботи Київради. Зокрема, рішення щодо складу деяких комісій Київської міської ради, щоб вони могли повноцінно працювати. Також ми повинні розглянути та ухвалити рішення про збільшення кількості паркомісць для нічного паркування авто в усіх районах столиці. Аби поліпшити і комфорт киян, і збільшити надходження коштів від паркування в міський бюджет», – сказав Віталій Кличко.

Також мер Києва закликав депутатів ухвалити й питання найменування шкіл. Та зазначив, що сьогодні триває підготовка навчальних закладів до нового навчального року.

«У кожному другому закладі відбуваються поточні або капітальні ремонти. Зокрема, ремонтують 217 садочків та 242 школи. На оновлення навчальних закладів, за програмою, столиця виділила майже 586 мільйонів в гривень», – наголосив він.

Також Віталій Кличко нагадав, що 1 вересня в Солом’янському районі столиці відкриють нову школу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]