Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко у режимі відеоконференції поспілкувався з мерами майже 30 міст, що входять до Асоціації Європейських міст EUROCITIES

17 березня 2022 року, 19:11

Мер Києва Віталій Кличко поспілкувався з мерами майже 30 міст, що входять до Асоціації Європейських міст при Єврокомісії (EUROCITIES), які сьогодні надають допомогу українським переселенцям, збирають і відправляють до України гуманітарну допомогу, ліки, товари першої необхідності. Про це Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні поспілкувався в режимі відеоконференції з мерами майже 30 міст із тих, що входять до Асоціації Європейських міст при Єврокомісії (EUROCITIES). У конференції взяли участь Даріо Нарделла – мер Флоренції, який є президентом EUROCITIES, мери, зокрема, Осло, Мілана, Парижа, Лейпцига, Ротердама, Стокгольма, Барселони, Брюселя, Тулузи, Таліна, Відня, Варшави та інших міст. Які сьогодні надають допомогу українським переселенцям, збирають і відправляють у нашу країну гуманітарну допомогу, ліки, товари першої необхідності», – повідомив Віталій Кличко.

Він зауважив, що усі мери наголосили на політичній підтримці України та її боротьби за свою незалежність і свободу. А також висловили повагу і захоплення відважністю і героїзмом українців.

«Європейські колеги підкреслили, що і надалі допомагатимуть Києву та Україні. А також, зокрема, висловили готовність допомагати у відновленні інфраструктури, яку сьогодні руйнує і знищує російська армія. Переконаний, ми переможемо і відбудуємо наші міста і нашу країну! Слава Україні!» – наголосив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]