Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У столиці 148 інфікованих на коронавірус медиків. Це 10% з числа всіх хворих»

30 квітня 2020 року, 12:10

На сьогодні в столиці 148 інфікованих на коронавірус медиків. Це 10% з числа всіх хворих на COVID-19. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Я не втомлюся дякувати нашим лікарям, які буквально – на лінії фронту в боротьбі з підступним вірусом. Вони постійно в зоні ризику. 10 відсотків із киян, що захворіли, – саме медики. Лікарі, медсестри, молодший медичний персонал. 148 медиків комунальних медзакладів мають підтверджений діагноз на коронавірус», – сказав Віталій Кличко.

Так, серед медиків, що захворіли, – це лікарі Олександрівської лікарні, що першою почала приймати інфікованих на коронавірус. Та медичний персонал інфекційних відділень міських лікарень № 4, № 5, № 6, № 9 й інших медзакладів першої та другої хвилі прийому хворих на коронавірус.

«Є серед хворих і лікарі та медсестри непрофільних відділень, сімейні лікарі, які, надаючи допомогу, не знали, що людина інфікована. Є медики також приватних клінік та державних медичних установ», – наголосив мер Києва.

Він повідомив, що на сьогодні в станціонарах перебувають 22 медики. Інших хвороба зачепила в більш легкій формі і вони лікуються на самоізоляції.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]