Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У столиці на карантин зачинені 3 школи та 13 садочків

06 листопада 2020 року, 12:10

У столиці зачинені на карантин 3 школи та 13 дитячих садочків. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн брифінгу.

«Що стосується навчального процесу. На сьогодні в місті закриті на карантин три школи – через випадки захворювання серед вчителів. А на дистанційному навчанні загалом 232 класи у 82 школах міста. Усього в Києві хворіють на коронавірус 654 школярі та 602 педагоги», – повідомив мер Києва.

За його словами, у дитячих садочках ситуація гірша. На карантин зачинені 13 садочків. А також 143 групи у 125 дитсадках.

«Із цього тижня ми поновили онлайн уроки для школярів, які перебувають на дистанційному навчанні. Серію програм «Відкритий урок» для учнів 7-9 класів транслює телеканал «Київ». Також відеоуроки доступні на сторінці телеканалу у Facebook та на Youtube. Тож передивитися ці уроки можна у будь-який час», – додав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]