Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як будують метро на Виноградар

06 листопада 2020 року, 12:11

Будівництво двох нових станцій метро на Виноградар триває за графіком. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн брифінгу. Також він продемонстрував відео про те, як прокладають тунель від майбутньої станції «Мостицька» в напрямку станції «Сирець».

«Будівництво метро триває за графіком. Представники «Київметробуду» запевнили, що в повному обсязі отримують фінансування від міста. І роблять все, щоб у грудні 2021 року ми відкрили дві нові станції метро на Виноградар», – повідомив Віталій Кличко.

За його словами, триває процес бетонування тунелей від майбутньої станції «Мостицька» до станції «Проспект Правди». Там вже змонтували понад 100 метрів перегону. Також тривають роботи з будівництва самих станцій, які виглядатимуть дуже гарно і сучасно.

«Щодо тунелепрохідницького щиту «Галина» – саме так він називається – ми запустили його півтора місяці тому. Цей комплекс вже пройшов 280 метрів у напрямку станції «Сирець». Зараз він вийшов на проектну потужність, І приблизно за п’ять місяців прокладе тунель у напрямку станції «Сирець» довжиною в 1300 метрів», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]