Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У столиці на карантин закриті 5 шкіл і 4 дитсадки

15 жовтня 2020 року, 12:12

У столиці на карантин закриті п’ять шкіл, чотири дитячих садки та 78 груп у дошкільних навчальних закладах. На дистанційному навчанні – 594 класи столичних шкіл. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Щодо навчального процесу в столиці. На канікули столичні школярі підуть з 21 жовтня. На сьогодні в місті закриті на карантин п’ять шкіл – через випадки захворювання серед вчителів. Три школи – у Печерському районі та по одній – в Оболонському і Подільському районах. На дистанційному навчанні загалом 594 класи у 186 школах. Хворих на коронавірус школярів у Києві – 610. Хворіють і 412 педагогів», – повідомив мер.

Він зазначив, що в дитячих садочках через виявлені випадки вірусу тимчасово закрили 78 груп у 68 садках. На карантин зачинені чотири садочки. Зокрема, за останні дні, додалися два садки в Святошинському районі. Наповненість дітей у дитсадках столиці сьогодні – понад 57 відсотків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]