Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У столиці найвищий показник тестування – понад 320 тестів на 100 тисяч населення

16 грудня 2020 року, 12:10

У столиці найвищий показник тестування на коронавірус серед інших українських міст – понад 320 тестів на 100 тисяч населення. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу.

«Хочу нагадати, що столиця – перша за рівнем тестування на коронавірус. І сьогодні цей показник у Києві становить понад 320 тестів на 100 тисяч населення. Від початку пандемії у комунальних медзакладах і лабораторному центрі дослідили понад 268 тисяч зразків біоматеріалу методом ПЛР. А на виявлення антитіл – ІФА-тестів – зробили понад 91,5 тисячі», – додав мер.

Він зазначив, що роблять ПЛР та ІФА тести також і в приватних клініках та лабораторіях столиці.

Продовжують працювати в Києві і мобільні бригади медиків, які забирають зразки матеріалу для дослідження у пацієнтів вдома. Від початку роботи вони відібрали понад 168,6 тисячі зразків біоматеріалу для ПЛР-тестів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]