Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У столиці найвищий показник тестування на COVID-19 – 490 тестів на 100 тисяч киян

19 березня 2021 року, 12:33

У столиці найвищий показник тестування на COVID-19 – 490 тестів на 100 тисяч киян. Про це мер Києва заявив під час онлайн-брифінгу.

«Хочу зазначити, що Київ збільшив рівень тестування на COVID-19. І робить найбільше тестів із усіх міст України. Сьогодні цей показник у столиці – 490 тестів на 100 тисяч населення», – сказав Віталій Кличко. 

 Він зауважив, що міська влада робить все можливе, щоб спростити процедуру тестування. Сьогодні за направленням лікаря тест можна здати у 71 пункті тестування. Такі пункти створені в амбулаторних комунальних закладах столиці. Тест за направленням лікаря – безкоштовний.

 «Також медичні бригади продовжують забирати біоматеріал для тестування в пацієнтів удома. У визначених груп населення і за направленням сімейних лікарів. Зокрема, в інвалідів та людей похилого віку. Тільки минулого тижня медики виїжджали до 3500 пацієнтів», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]