Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У столиці розпочали місячник з благоустрою (+фото, відео)

02 квітня 2021 року, 12:38

Із 1 квітня у столиці розпочали місячник із благоустрою. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу. А також показав відео з перевірки окремих районів міста.

«Зима нарешті відступила. І всі міські служби розпочали наводити лад у парках, скверах, на прибудинкових територіях. Учора вивіз у місто на нараду голів районів та профільних заступників і глав департаментів. Із 1 квітня в столиці стартував весняний місячник з благоустрою. Тому ми перевірили деякі райони – зокрема, Шевченківський та Подільський. За результатами виїзду дав доручення всім службам і очільникам районів міста вивезти з прибудинкових територій шини і старі тумби. На їх місці ставити антипаркувальні стовпчики. Також дав завдання прибрати стихійні сміттєзвалища. Та навести лад після зими на Дніпровських пагорбах», – сказав Віталій Кличко.

Він підкреслив, що в усіх районах міста всі служби, що відповідальні за чистоту та благоустрій, задіяні до масштабного прибирання. Аби навести лад на всіх територіях, без винятку – автошляхах, прибудинкових територіях, дитячих та спортивних майданчиках, у парках та скверах столиці.

«Наголошую: це робота не тільки муніципальних служб, а й всіх організацій і установ, що також відповідальні за належний стан балансових територій. А персональну відповідальність за роботу районних служб несуть голови районів. І також нагадаю, що в столиці працюють інспектори з благоустрою, які фіксують стан територій. Штраф за порушення благоустрою – 1700 гривень», – наголосив Віталій Кличко.

Перевірка благоустрою в районах Києва

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]