Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У вихідні на свята тести на коронавірус здавало менше киян

13 січня 2021 року, 12:09

У вихідні та святкові дні тести на коронавірус здавало менше киян. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу.

«Зазначу, що у святкові дні, коли люди відпочивали, в столиці було значно менше звернень для тестування на коронавірус. Тестували в основному тих, хто потребував госпіталізації. Нагадаю, тест на COVID-19 роблять усім пацієнтам, що потрапляють в столичні лікарні. Незалежно від того, з якою хворобою вони звертаються. І самостійно чи по швидкій допомозі», – сказав мер Києва.

Він також зазначив, що показник тестування у столиці залишається найвищим в Україні й становить сьогодні понад 400 тестів на 100 тисяч населення.

«Загалом від початку пандемії в комунальних медзакладах і лабораторному центрі дослідили майже 315 тисяч зразків біоматеріалу методом ПЛР. А на виявлення антитіл – ІФА-тестів – зробили майже 105 тисяч. Роблять ПЛР та ІФА тести також і в приватних клініках та лабораторіях», – повідомив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]