Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко звернувся до Уряду із пропозицією дозволити під час локдауну навчання в молодшій школі

13 січня 2021 року, 12:12

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до Кабінету Міністрів України з пропозицією ухвалити рішення, що дозволить під час локдауну навчання в молодшій школі. Про це Віталій Кличко сказав під час онлайн-брифінгу.

«Столичні школи після канікул розпочали дистанційне навчання. Хочу повідомити, що я звернувся до Міністерства освіти та Уряду з тим, аби відновити навчання у молодшій школі. Щоб учні перших-четвертих класів могли відвідувати школу. Бо якщо в нас працюють дитсадки, то було б логічно, щоб працювала і молодша школа. Оскільки перебування дітей в старших групах садочків і в молодших класах мало чим відрізняється. І дистанційне навчання для учнів молодших класів – неефективне», – підкреслив мер столиці. 

Він зазначив, що повернення у школи учнів перших-четвертих класів поліпшить і процес навчання, і дозволить їхнім батькам спокійно працювати.

«Сподіваюсь, уряд дослухається та ухвалить виважене і логічне рішення», – наголосив Віталій Кличко.

Дитячі ж садочки, за словами мера, працюють під час локдауну у звичному режимі. На сьогодні у столиці на карантин не зачинений жоден із садків. Тимчасово закриті 57 груп у 53 дитсадках. Наповненість дітей у садочках – майже 50 відсотків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]