Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Українські Захисники з ампутаційними пораненнями прибули до Берліна, де їм встановлять сучасні інноваційні протези

19 квітня 2024 року, 19:04

Українські Захисники з ампутаційними пораненнями, яких вчора проводжали з Києва до Німеччини, вже прибули до Берліна. У військовому шпиталі героям встановлять сучасні інноваційні протези. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Українські Захисники з ампутаційними пораненнями, яких ми вчора проводжали з Києва до Німеччини, вже прибули до Берліна. Їх зустрічав мер німецької столиці Кай Вегнер та його заступниця з соціальних питань пані Канзель Кізільтепе. У військовому шпиталі Берліна 13-ом пораненим встановлять сучасні інноваційні протези», – зазначив Віталій Кличко.

Він нагадав, що в березні, під час візиту до Києва, німецькі фахівці висловили готовність протезувати у Берліні 60 українських військових.

«Разом із першими 13-ма Захисниками поїхали і 6 київських техніків-протезистів, які навчатимуться у Німеччині цій справі. А після повернення працюватимуть у новому Центрі протезування військових, який ми створюємо за допомоги німецьких партнерів у Києві. Кай Вегнер під час зустрічі наших Захисників та медиків подякував також берлінській організації «Life Bridge Ukraine», яка ініціювала проєкт і реалізовує його з мерією Берліна. Та зазначив, що в партнерстві Берліна й Києва йдеться не про заяви і красиві жести, а про конкретну співпрацю і допомогу людям. Дякуємо нашим друзям за підтримку й допомогу!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]