Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Уночі стався вибух у 16-поверховому будинку в Дніпровському районі. За попередньою інформацією, рятувальники виявили тіла двох загиблих, двох постраждалих госпіталізували. Причини вибуху встановлюють

22 червня 2023 року, 7:22

Уночі стався вибух у 16-поверховому будинку в Дніпровському районі міста. Наразі тривають пошуково-рятувальні роботи, причини вибуху зʼясовують фахівці. Станом на 07:00 рятувальники виявили під завалами в пошкодженій частині будинку тіла двох загиблих. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Під завалами в пошкодженій частині 16-ти поверхового будинку, де стався вибух,  рятувальники виявили тіла двох загиблих. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Причини вибуху зʼясовують фахівці», – повідомив Віталій Кличко.

Двох постраждалих госпіталізували, а двом медики надали допомогу на місці. Наразі врятували 18 мешканців. Загалом евакуювали  людей з усіх помешкань будинку.

За інформацією ДСНС України, до ліквідації наслідків залучено 70 рятувальників та 13 одиниць техніки. Залучені і  8 рятувальників КАРС «Київська служба порятунку» та дві одиниці техніки.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]