Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Усі маршрути наземного громадського транспорту працюють, жодного не призупинили

15 січня 2021 року, 12:34

Усі маршрути наземного громадського транспорту столиці працюють, жодного з них не призупинили. Перевезення пасажирів здійснюють у кількості місць для сидіння. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

Він зазначив, що запровадження урядом локдауну мало на меті обмеження пересування та масового скупчення людей. І громадський транспорт під час карантину працює для того, аби перевозити пасажирів, які їдуть на роботу або в невідкладних справах.

«Тому я в черговий раз закликаю мешканців столиці користуватися наземним громадським транспортом та метро тільки в разі необхідності. Зазначу, що пасажиропотік у транспорті дещо зменшився. У зв’язку із цим КП «Київпастранс» зменшив кількість автобусів, тролейбусів та трамваїв на лініях на 10 відсотків. Відповідно, інтервали руху трохи збільшились. Всі маршрути наземного громадського транспорту працюють, жодного не призупинили», – наголосив Віталій Кличко.

Він нагадав, що перевезення пасажирів здійснюють у кількості місць для сидіння. А весь рухомий склад наземного громадського транспорту двічі на день проходить дезінфекцію.

«Столичний метрополітен працює в звичайному режимі. Але пасажиропотік у ньому від початку пандемії значно зменшився. Із 1,5 млн до 900 тисяч пасажирів щодня.  Також метрополітен продовжує посилену дезінфекцію як вагонів поїздів, так і станцій», – повідомив Віталій Кличко. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]